Wedstrijdverslagen 1e inhaalweek voorjaarscompetitie

op 04 maart 2018
Effect teleurstellend onderuit

Effect 1 - Hilversum 6    4-6

De hoog gespannen verwachtingen vooraf konden niet worden ingelost. Met name de als redelijk zwak ingeschatte dame van Hilversum bleek toch taaier dan ingeschat.
Bjorn Jansen was  gelukkig weer in vorm en won zijn drie enkelpartijen. Zijn laatste partij van de avond won hij omdat zijn tegenstander noodgedwongen moest opgeven.
Helaas had zowel Gert Loef als Thom Dikhoff geen weerwoord op het spel van Hilversum. Conform de verwachting wonnen Thom Dikhoff en Bjorn Jansen het o zo belangrijke dubbel wel. Hiermee blijft het team in de onderste regionen van de ranglijst staan.

Effect 1 - HTTC 2    3-2

Een zinderende openingswedstrijd van Ruud van Os. Helaas ging de belangrijke vijfde game toch naar Jelle Klooster van HTTC. Ook Harrie Groeneveld begon met een verliespartij. Hoewel hij de eerste game nog won, gingen de volgende drie games steeds met twee punten verschil naar HTTC. Daarna werd orde op zaken gesteld: het belangrijke dubbelspel werd in 3 games ogenschijnlijk simpel gewonnen. Ruud van Os won in vier spannende games zijn tweede enkelspel. Ook de laatste partij van hem was in het begin spannend. Er moest ook een vijfde game aan te pas komen. De beslissende vijfde game won Harrie verrassend met 11-1. Een mooie overwinning die belangrijk was om van de laatste plaats van de ranglijst af te komen.

Effect 2 - ONI 2    4-1

Een klinkende overwinning voor Effect!
Zowel Chris Arisse als Jeroen van der Geer begon met een gewonnen 5-gamer. Dubbelen blijft moeilijk voor dit team. Ze zijn nog steeds niet goed op elkaar ingespeeld. Ook deze keer geen enkele game winst in het dubbel.
De overige enkelpartijen werden overtuigend gewonnen.