Over de club

Wij - leden en bestuur van TTV Effect - heten U van harte welkom op onze website.

TTV Effect is opgericht op 10 december 1979 en speelde de periode daarvoor onder de naam van omnivereniging Scandecor-SVB. Nadat het sponsorcontact met Scandecor werd stopgezet, besloot Toos Trommar (Erelid) samen met enkele mensen van het eerste uur de tafeltennistak door te zetten onder de naam TTV Effect. Een naam met een dubbele bodem. Een krachtige naam met enerzijds een verwijzing naar een veelgeprezen woord in onze edele sport en anderzijds naar de betekenis van de term effectief, staande voor doelmatig en recht op het doel af.

Effect speelt op dit moment met vier reguliere teams en drie duo teams in de senioren competitie van de afdeling NTTB-Midden. Effect speelt in lichtblauwe shirts met witte en zwarte accenten en zwarte broeken.

Bij voldoende animo zijn we zeker bereid te bezien of het opnieuw opstarten van een jeugdtak haalbar is.

Onze huidige speellocatie is in sportcomplex de Marienhoeve, Lekdijk Oost 15 A - 3961 MB Wijk bij Duurstede, onze speelavond is de donderdagavond vanaf 20:00.

Wij heten een ieder van harte welkom om kennis te maken met de geheimen van deze mooie sport en uiteraard ook getuige te zijn van de gezellige sfeer binnen onze kleine vereniging.

Met sportgroet,

Het bestuur en leden van TTV Effect