Wedstrijdverslag 2e inhaalweek najaarscompetitie

op 26 oktober 2018
Effect 1 speelt gelijk

Effect 1 speelde deze week een inhaalwedstrijd in het verre Lelystad.

LTTC 1 - Effect 1 5-5

De tegenstanders waren duidelijk niet van plan om Effect 1 vrije doorgang te verlenen. Ze hadden zelf ook hard punten nodig om niet in degradatie gevaar te komen.
Het gehele Effect team had last van ballen die bleven hangen op de nieuwe tafel en van de stroeve vloer.

Bjorn wist uiteindelijk het beste met de omstandigheden om te gaan en zorgde getrouw voor 3 duidelijke overwinningen.
Het dubbel met Thom werd een benauwde overwinning. Enkele geluksballen zorgden voor de vereiste ommekeer. Uiteindelijk werd er met 11-9 in de beslissende vijfde game gewonnen.
De enige echte meevaller voor Effect.

Gert begon gaandeweg de avond steeds beter te spelen, maar hij kon zijn beste partij van de avond net niet winnend afsluiten tegen Jasper. Wel een lichtpunt voor de tweede helft van het seizoen dat Gert weer naar zijn oude niveau toegroeit.

Thom wist moeizaam tot 1 winstpartij te komen en verloor zijn afsluitende partij nipt met 17-15 in de vijfde game tegen Edo. Strijdend ten onder.

Effect 1 sluit de deze seizoenshelft af met een tweede plaats en een achterstand van 5 punten op koploper Hilversum.