Wedstrijdverslag 6e speelweek najaarscompetitie

Effect 2 verliest ..

maar Gerard Wijman wint alledrie zijn wedstrijden

Effect 1- Gispen 3    7-3
Mooie overwinning en broodnodig om de aansluiting met koploper Hilversum te houden.
Gert was telkens dichtbij winst, maar trok deze keer maar 1 wedstrijd naar zich toe. Thom won deze keer 2 wedstrijden, waarvan één in 5 games.
Bjorn verspeelde  geen game, won gedecideerd 3 wedstrijden. Samen met Thom won hij ook het dubbel, in 4 games.

Hilversum 12 - Effect 2    3-7

Gerard Wijman was op dreef, want hij won alledrie zijn wedstrijden! Een prima prestatie. Theo Wiegers en Mazen wonnen deze keer geen enkele partij, maar waren beiden wel weer erg dicht bij winst. Maar ja....
Ook met dubbelen waren Theo en Mazen telkens dichtbij game-winst, maar verloren in vier games. Het wordt een heel lastige klus om de derde klasse te houden.

Elan 5 - Effect 1    0-5

Een klinkende uitslag voor Effect 1. Nadat Eric Toirkens zijn eerste partij ogenschijnlijk simpel won, nam Harrie Groeneveld meteen revanche in zijn eerste partij.  Het leek een copy te worden van de heenwedstrijd, waarbij toen de vijf games allemaal met twee punten verschil waren geëindigd. De eerste game eindigde meteen weer in 16-14 verlies voor Groeneveld. Dat was echter meteen het enige gameverlies voor hem deze avond, want hij herpakte zich en won de volgende drie games met gemak. Ook Eric Toirkens verloor slechts een enkele game. Ook het dubbel werd in drie games gewonnen. Met één wedstrijd minder gespeeld op 1 punt van de koploper, op weg naar het kampioenschap? Het is in ieder geval een spannende poule, waarbij nog 4 teams dicht bij elkaar staan en nog hebben uitzicht op het kampioenschap.

Bunschot - Effect 3    4-1

Afgelopen woensdag was Effect 3 te gast bij de a.s. kampioen.  Vader en zoon de Graaf hadden in Wijk al aangetoond een pietsie te stek te zijn voor Effect. Ook dit keer wist Paul Eriks, als was het met 15-13 in de vijfde game, senior de Graaf te verslaan. Alle andere enkelspelen gingen voor Effect verloren. Ook het dubbel ging in vier games naar Bunshot maar dat was wel een uiterst enerverende partij. Leuke rally's en mooie punten van beide partijen. Nu nog alleen verbeteringen op het gebied van scoren, ipv weggeven, trainen en Effect wint vast weer eens een wedstrijd.