Wedstrijdverslag 2e speelweek voorjaarscompetitie 2019

op 10 februari 2019
Duo-competitie: Effect 2 - ZTTV 6    5-0
een klinkende overwinning voor Effect 2!

Effect 1 - Elan 3    2-3

Ruud won zijn 2e wedstrijd avond, met slim spel verschalkte hij zijn tegenstander in 3 games. Eric was minder gelukkig, in zijn 1e wedstrijd liet hij telkens een voorsprong schieten en verloor hij in 3 games telkens nipt. In zijn 2e wedstrijd serveerde hij in de 5e game op matchpoint bij 10-9 , fout. Zijn tegenstander bleek daarna net wat gelukkiger en trok de wedstrijd naar zich toe.
Dubbel Ruud/Eric verspeelde de 1e game met 11-13, maar maakte daarna korte metten met het Baarns duo. In 4 games werd gewonnen.

Effect 2 - ZTTV 6    5-0
Een klinkende overwinning voor Effect 2!
Toch had de uitslag ook heel anders kunnen zijn, slechts één wedstrijd werd niet in 5 games gespeeld en de uitslagen lagen dicht bij elkaar.
Zowel Nathalie als Rob gaven telkens een 2-0 game-voorsprong uit handen, maar pakten uiteindlijk toch de winst.
Het dubbel werd ook in 5 games gespeeld, hierbij moesten Nathalie/Rob eerst terugkomen van een 1-2 game-achterstand. De 5e game werd met 12-10 gewonnen.