Sport Protocol tijdens Corona

op 24 september 2020

Sport Protocol TTV Effect te Wijk bij Duurstede

Beste, sportieve gebruikers en bezoekers van de speelzaal van TTV Effect,

Zoals bekend spelen wij onze thuiswedstrijden in de kleine zaal van het binnen sportcomplex Mariënhoeve.

Bij de ingang van het complex staat een desinfectiezuil waar u de handen kunt reinigen.

Route naar speelzaal

Volg bij binnenkomst de pijlrichting, de geel/zwarte markering. Na de entree meteen rechtsaf richting einde gang. Daar bevindt zich rechts na de sluisdeur onze speelzaal.

Omkleden en douchen

Tegenover de speelzaal bevinden zich twee kleedkamers. Een voor de dames en een voor de heren. Er kunnen maximaal zes personen tegelijkertijd omkleden. Maak gebruik van de plekken tussen de geel/zwarte kruisen. Er kan gedoucht worden. Maximaal vier personen tegelijkertijd. Laten we dit onderling goed afstemmen op competitieavonden. Wees tolerant en geduldig en neem wat meer tijd dan gebruikelijk. Dan moet het samen lukken.

Speelzaal

In de zaal staan enkele flacons desinfecteergel, papieren handdoekjes en een plastic zak om de gebruikte doekjes in weg te werpen.

We hebben de tafels in verticale richting in de zaal geplaatst zodat de ruimte achter de tafels als looppad en zitruimte gebruikt kan worden. Het is niet al te ruim bemeten, dus het vriendelijke verzoek zo veel als mogelijk afstand tot elkaar in acht te nemen. En elkaar ook de ruimte te geven bij het passeren.

De ter plekke geldende noodverordeningen en gemeentelijke bepalingen dienen altijd leidend te zijn. Het verdient aanbeveling kennis te hebben van de ter plekke geldende noodverordening met toelichting, die op de site van de betreffende veiligheidsregio te vinden is.*

* Bij binnenkomst worden alle namen genoteerd. Dit is ten behoeve van eventueel contact-onderzoek. Deze gegevens dienen we vier weken te bewaren en worden daarna vernietigd.

* Blijf weg als je verkouden, snotterig of grieperig bent.

* Reinig de tafels na de wedstrijden. Veeg geen zweethanden af aan de tafel. Gebruik een eigen handdoek.

* Wij hebben als club besloten dat we van kant wisselen. Er is desinfectiespray aanwezig om tafelhelften indien gevraagd te reinigen.

* We hebben helaas niet de beschikking over de kantine. Dus overweeg om zelf wat mee te nemen. Eventueel kan het teamhoofd van Effect zorgdragen voor afhaal van drankjes uit de korfbalkantine.

Tot slot nog twee verwijzingen:

Noodverordening: https://www.wijkbijduurstede.nl/inwoners/corona-nieuwsoverzicht.html

Protocol verantwoord sporten: https://nocnsf.nl/sportprotocol